Κατασκευή E-Shop από 1000€

Click Away αγορές μέσα από το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα τώρα μόνο από 1000€*.

*στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το νόμιμο ΦΠΑ 24%

Χαρακτηριστικά E-shop

Κατοχύρωση ονόματος χώρου

Το όνομα χώρου (domain name) είναι η ηλεκτρονική διεύθυνση του καταστήματός σας στο internet π.χ. phatweb.gr. Εμείς σας προσφέρουμε το όνομα με κατάληξη gr ή com δωρεάν εφόσον είναι διαθέσιμα και διάρκεια για ένα χρόνο.

Φιλοξενία

Το e-shop σας πρέπει να φιλοξενείται (hosting) σε ένα server o οποίος έχει πρόσβαση στο διαδύκτιο όλο το 24ώρο. Σας προσφέρουμε φιλοξενία για 1 χρόνο διάρκεια σε αξιόπιστους servers .

Σχεδιασμός e-shop

Ο σχεδιασμός του e-shop σας είναι βασισμένος σε έτοιμο εικαστικό και θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τη δική σας εταιρική ταυτότητα. Θα έχει το δικό σας λογότυπο, τα δικά σας χρώματα, τις δικές σας κατηγορίες και εμφάνιση.

Δημιουργία βασικών σελίδων e-shop

Οι βασικές σελίδες του eshop σας θα είναι οι παρακάτω:

  • Αρχική σελίδα
  • Σελίδα προϊόντων
  • Σελίδα λεπτομερειών προϊόντος
  • Σελίδα καλαθιού προϊόντων
  • Σελίδα εισαγωγής στοιχείων Πληρωμής
  • Σελίδα επικοινωνίας

Για την υλοποίηση του e-shop απαραίτητη είναι η έγκαιρη και ποιοτική παράδοση από την πλευρά σας του περιεχομένου σε ηλεκτρονική μορφή (λογότυπο, κείμενα, τιμές, φωτογραφίες προϊόντων).

Προϊόντα e-shop

Στο συγκεκριμένο πακέτο προσφοράς ο αριθμός προϊόντων που θα καταχωρηθεί από εμάς είναι 30 προϊόντα με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες που θα έχουν δωθεί από εσάς σε ηλεκτρονική μορφή (εικόνα, όνομα προϊόντος, τιμή, περιγραφή, τιμή έκπτωσης αν υπάρχει).

Τρόποι πληρωμής

Στο e-shop σας θα παρέχεται η δυνατότητα πραγματοποίησης πληρωμών με αντικαταβολή μετρητά, χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και τη χρήση του PayPal.

Social Media

Στο e-shop σας θα υπάρχουν σύνδεσμοι που θα οδηγούν στους λογαριασμούς που έχετε στα social media (Facebook, Instagram, Twitter, Youtube κλπ)

Eκπαίδευση διαχείρισης

Εκπαίδευση από απόσταση 2 ωρών για τη βασική λειτουργία του e-shop σας.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ;

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες
για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.